معرفی کتاب به مناسبت نوروز 98
شیرینی یکی از مکملهای مغذی است که از ترکیب مواد کشاورزی، لبنی، مایعات و گاه صنعتی تولید میشود. نویسنده در این اثر، توانسته با بهره گیری از تجربه بیش از بیستسال آموزش این صنعت به هنرجویان، مجموعهای از شیرینیهای اقوام مختلف کشور را با اصلاح روش تهیه و پخت، به رشته تحریر درآورد. تمامی دستورات پخت در این کتاب بارها آزمایش شده و نتیجه مطلوبی داشته است.
در این مجلد، خواننده با طرز پخت و تهیه بیش از 50 نوع شیرینی و شکلات آشنا میشود. شیرینیها و شکلاتهایی چون لوزها، گز، سوهان، مسقطی، باسلق، رولت مکزیکی، باقلوا و...
نویسنده نخست در مقدمهای، نکات مهم در تهیه و پخت شیرینیها و شکلاتهای این مجموعه، ازجمله پیکانهها، جدولهای مقیاس حرارتِ فِر و گنجایش مواد در یک پیمانه 250 لیتری را یادآور میشود. شیرینیها و شکلاتهای این مجموعه، ترکیبی از دستپختهای سنتی ایرانی و دیگر ملل است.
کتاب همانند آثار مشابه بهصورت رنگی، همراه با تصاویر یکایک شیرینیها با صفحه آراییِ زیبا منتشر شده است.
بهار شوق انگیز بر قامت سبز وجودتان
شکوفه باران باد.
لبتان پر خنده
قلبتان از مهر آکنده
دولتتان پاینده
ونوروزتان فرخنده باد
- ۹۷/۱۲/۲۹