کتابخانه عمومی امام علی (ع) هفت جوی شهرستان قدس

" امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی,که یک واجب دینی است"(مقام معظم رهبری)

کتابخانه عمومی امام علی (ع) هفت جوی شهرستان قدس

" امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی,که یک واجب دینی است"(مقام معظم رهبری)

مشخصات بلاگ
کتابخانه عمومی امام علی (ع) هفت جوی شهرستان قدس

کتابخانه عمومی امام علی (ع) در مرداد ماه سال 1389 افتتاح گردید این کتابخانه کارش
را با 1500 جلد کتاب آغاز و هم اکنون مجموعه ای بیش از 10000جلد کتاب را دارا می باشد.
این کتابخانه دارای بخش های کودک و نوجوان ،پایگاه اصلی ، مرجع ،نشریات می باشدو زیر نظر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان قدس فعالیت می کند .
شرایط عضویت :
1) یک قطعه عکس 4*3
2) اصل شناسنامه یا کارت ملی
3) هزینه عضویت یکساله
صفحه اینستاگرام کتابخانه : imamali.lib
ایمیل کتابخانه امام علی (ع) : imamali.qods.lib@gmail.com

آدرس : هفت جوی - خیابان مطهری - کتابخانه عمومی امام علی (ع)

ساعت کاری کتابخانه :7:30الی 14
روزهای پنج شنبه : 8 الی 13:30
شماره تماس : 02146892572

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۰ تیر؛ روز بزرگداشت صائب - بیا تو صفا

  • زینب محمدزاده پودینه

 

بر اساس اسناد و مدارک بین المللی باقی مانده، صدام و حزب بعث عراق پرچم دار جنایات جنگی در طول جنگ تحمیلی علیه ایران بوده اند که از بمباران مناطق غیرنظامی و مسکونی گرفته تا کشتار مردم با به کارگیری سلاح های شیمیایی، تنها بخشی از آن ها هستند.

محمدباقر نیکخواه بهرامی که در طول دوران دفاع مقدس، یکی از چهره های سرشناس تبلیغات جبهه و جنگ بوده و مسوولیت های مختلف عملیاتی مرتبط با پدافند، کشف و خنثی سازی سلاح های شیمیایی رژیم بعث عراق را برعهده داشته، اثری جدید با عنوان «جنایت جنگی: حملات شیمیایی عراق در جنگ با ایران» نوشته و توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به چاپ رسانده است.

آثار قبلی نیکخواه بهرامی مانند «گاه شمار حملات شیمیایی عراق در هشت سال دفاع مقدس»، به بررسی حقوقی و سیاسی کاربرد این سلاح ها، به ویژه از دیدگاه جنایات جنگی و جرایم ضدبشری و تلفات و خسارات وارد شده به ایران در بمباران های شیمیایی کشور توسط عراق پرداخته اند، اما کتاب «جنایت جنگی: حملات شیمیایی عراق در جنگ با ایران»، ابعاد دیگری همچون بررسی جایگاه تسلیحات شیمیایی در جنگ هشت ساله از دیدگاه نظامی، تحلیل انتقادی دیپلماسی خارجی و عمومی جمهوری اسلامی ایران و همچنین پیامدها و بازتاب این اقدام غیر انسانی رژیم بعث عراق را مورد بررسی می دهد.

بخش عمده ی کتاب «جنایت جنگی: حملات شیمیایی عراق در جنگ با ایران»، محصول مشاهدات عینی و وقایع نگاری دقیق و علمی محقق است که این امر، ویژگی های کتاب «جنایت جنگی» را برجسته تر کرده و با اضافه کردن مقدمه هایی درباره ی بازبینی حقوقی، به ویژه جنبه های حقوق بین الملل و نهادهای بین المللی، بر غنای اثر افزوده است.

این کتاب در دوازده فصل، از تاریخچه جنگ های شیمیایی تا عوامل شیمیایی و کاربرد آن ها در جنگ ها، برنامه های تسلیحات شیمیایی عراق و استفاده از آن در جنگ با ایران آغاز شده و پس از مروری بر حملات شیمیایی عراق به مناطقی مانند حلبچه و فاو، گزارش ها و افشاگری های رسانه ها و مقامات آمریکایی دراین باره و همچنین مواضع سازمان ملل متحد در قبال این جنایت جنگی را به مخاطبان ارایه می کند.

  • زینب محمدزاده پودینه

  • زینب محمدزاده پودینه

 

  • زینب محمدزاده پودینه

کتاب خوشبوتر از گلاب تالیف شکوه قاسم نیا از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می باشد. که در این کتاب، شرح مختصری از زندگی امام رضا علیه السلام از بدو تولد تا جانشینی پدر، بیان بعضی نامه‌ها و مکاتبات او با پدرش که سال‌ها در زندان بود و همانجا مسموم و شهید شد و خطوط کلی زندگی آن امام همام پس از پدر بزرگوارش، است.

«خوشبوتر از گلاب» ساده و صمیمی و بسیار تأثیرگذار است. اندوه و تنهایی امام جواد علیه السلام، غریبی امام رضا علیه السلام در عین بودن در میان یاران ، احساس پسندیده پیرزن تنهایی که خانه گلی‌اش به نور حضور گرم امام همواره روشن ماند و درخت آرزوها در خانه او رویید، از لحظات دل‌انگیز این کتاب‌اند.

نویسنده، ما را با شیوه زندگی و رفتار و منش حضرت رضاعلیه السلام آشنا می‌کند. کتاب به لحاظ معنوی از ارزشهای والای شناختی، عاطفی و معرفتی برخوردار است. 

  • زینب محمدزاده پودینه

 

تو شایسته بهترینی ، با شرکت در نظر سنجی کتابخانه ات را بساز

نشانی وب سایت : http://poll.iranpl.ir  

به شرکت کنندگان در نظر سنجی به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

 

  • زینب محمدزاده پودینه

 

فاطمه فاطمه است

کتاب فاطمه فاطمه است اثر دکتر علی شریعتی از کتاب هایی است که جنبه هایی از زندگی حضرت فاطمه را نشان میدهد.  

.فاطمه بودن یک خاصیت منحصر به فرد است. اما وقتی این خاصیت شناسانده شود روح تمام زنان و مادران رنگی دیگر می گیرد. رنگ انسانیت، حق جویی، مهر و همه خوبی‌هایی که می‌توان در وجود اشرف مخلوفات الهی یافت.

بخشی از متن کامل کتاب "فاطمه فاطمه است" یادگار مرحوم دکتر علی شریعتی ، برای درک بهتر مقام حضرت فاطمه (س) در ادامه می‌آید:

آنچه می خوانید ، سخنرانی من است در موسسه ارشاد. ابتدا خواستم گزارشی بدهم از تحقیقات پروفسور لویی ماسینیون ، درباره شخصیت و شرح حال پیچیده ی حضرت فاطمه (س) ، و به خصوص اثر عمیق و انقلابی خاطره ی او در جامعه های مسلمان و تحولات دامنه دار تاریخ اسلام ، اختصاصا برای دانشجویانم در کلاس درس (تاریخ و شناخت ادیان ) و (جامعه شناسی مذهبی ) و (اسلام شناسی) . به مجلس که‌ آمدم ، دیدم جز دانشجویان ، بسیاری دیگر هم آمده اند. وجود جلسه ، مساله فوری تر را ایجاب می کند. بر آن شدم که به این (سوال مقدر) که امروز به شدت در جامعه ی ما مطرح است جواب بگویم که زنانی که در قالب های سنتی قدیم مانده اند، مساله ای برایشان مطرح نیست؛ و زنانی که قالب های وارداتی جدید را پذیرفته اند ، مساله برایشان حل شده است.

اما در میان این دو نوع (زنان قالبی) ، آنها که نه می توانند آن شکل قدیم موروثی را تحمل کنند و نه به این شکل تحمیلی تسلیم شوند ، چه باید بکنند؟

اینان می خواهند خود را انتخاب کنند ، خود را بسازند. الگو می خواهند، نمونه ایده آل . برای اینان مساله ی (چگونه شدن) مطرح است . فاطمه با بودن خویش ، پاسخ به این پرسش است.


 

  • زینب محمدزاده پودینه

 

بازگشایی کتابخانه های عمومی مرحله سوم

 

در سومین مرحله بازگشایی کتابخانه های عمومی، با رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هماهنگی با ستاد مبارزه با کرونا و همچنین شرایط جدید حضور و استفاده مراجعان، کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور از ابتدای تیر ماه بازگشایی خواهد شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با توجه به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هماهنگی با ستاد مبارزه با کرونا، در سومین مرحله از بازگشایی کتابخانه ها، اعضاء و مراجعان می‌توانند از روز یک‌شنبه یکم تیر ماه سال جاری به کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور مراجعه کنند.

بر این اساس و با تأکید بر استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا، فضاها و بخش‌های مختلف کتابخانه تغییر خواهد یافت، بخش مخزن کتابخانه به صورت بسته اداره خواهد شد و سالن‌های مطالعه در کتابخانه‌های عمومی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تغییر در چیدمان میز و صندلی‌های مطالعه فعال خواهند بود.

همچنین استفاده اعضا از سالن های مطالعه با رعایت نوبت امکان پذیر است و اجرای برنامه‌های فرهنگی به شکل حضوری (جمع خوانی، نقد کتاب، کتاب‌خوان و ...) تا اطلاع ثانوی ممنوع خواهد بود. بر این اساس کتابخانه‌های عمومی این نوع برنامه‌های ترویجی و فرهنگی را در فضای مجازی اجرا خواهند کرد.

لازم به ذکر است که افزایش خودکار زمان عضویت اعضا، به مدت ۴ ماه انجام شده است و بازه زمانی امانت منابع به یک ماه افزایش می یابد و بابت دیرکرد منابع به امانت رفته نیز جریمه ای دریافت نخواهد شد.

همچنین حضور اعضای کودک در این مرحله امکان پذیر نیست، ولی والدین می توانند کتاب های مورد نیاز فرزندان خود را امانت بگیرند و بخش نابینایان و ناشنوایان نیز کماکان تعطیل خواهد بود.

گفتنی است تا پیش از این کتابخانه های عمومی کشور طی دو مرحله بدون حضور اعضاء بازگشایی شد. 

در مرحله اول بازگشایی و بر اساس بخشنامه ای کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور بعد از حدود ۳ ماه تعطیلی اضطراری با رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی، از ۲۹ اردیبهشت ماه آغاز به کار کردند.

در مرحله دوم نیز کتابداران طی بخشنامه دیگری به آماده سازی بخش های مختلف و ایجاد تغییرات مورد نظر برای بازگشایی جهت حضور اعضاء پرداختند.

  • زینب محمدزاده پودینه